Ballon varen         

Zoeken naar Ballon varen

Ballonvaren met Montgolfier Ballonvaarten.
U kan ook een ballon privé reserveren exclusief voor uw groep van 2, 3, 4, 5, 6 of 7 passagiers. U vliegt dan enkel met uw groepje in de mand samen met de piloot. Reserveren van een ballonvaart kan via ons ballonvaart aanvraagformulier.
auto verzekeren
Ballonvaren: de ultieme vrijheid.
Wij varen alle dagen met meerdere ballonnen, dus geen lange wachttijden. 29 jaar ervaring. We hebben ondertussen al 29 jaar ervaring in luchtdopen met ballonnen. We bieden zonder twijfel de beste prijs-kwaliteit. Onze mooie geschenkbonnen worden afgeleverd in een geschenkverpakking! Nogmaals dank aan u en uw team voor de ballonvaart. Het was een leuke ervaring voor mijn echtgenoot en kinderen. We waren allemaal aangenaam verrast van de heel professionele aanpak! Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de onvergetelijke avond die je mijn echtgenoot en medevaarders bezorgd hebt. Mijn kindjes zijn nog steeds over de ballon bezig en staan te popelen tot ze groot genoeg zijn om mee te gaan.
mazouttank
Ballonvaart Ballonvaren met Airventure Ballooning Ballonvaarten in gans België.
We staan u graag te woord en lichten alle details betreffende ballonvaren en uw persoonlijke ballonvaart toe. Stap mee aan boord van een warme luchtballon en maak uw eigen exclusieve ballonvaart waar! Met Airventure Ballooning gaat u op een hoger niveau ballonvaren!
poort
Step In Balloons Officiële Website.
Ballonvaren boven je eigen streek? Step In Balloons maakt dagelijks ballonvaarten boven de Zuiderkempen, Vlaams-Brabant én Limburg. Boek hier uw ballonvlucht. Step In Balloons neemt als erkende werkplaats voor luchtballonnen graag alle onderhoudstaken uit handen zodat u als ballonvaarder zich zorgeloos met uw passagiers kan bezighouden. Zoekt u naar een eigen opleidings ballon of toebehoren?
Hoogstraats Balloon Team bvba Ballonvaren boven Vlaanderen en de Kempen.
Ballonvaren in België, bedrijfsincentive en particulier ballonvaren.
Een ballonvaart als bedrijfsincentive. Een ballonvaart is een ideaal middel om de werksfeer een boost te geven en uw werknemers op een informele manier met elkaar kennis te laten maken. Teambuilding tussen de wolken, met als toemaatje een glaasje bubbels na de landing.
Ballonvaart prijs kostprijs luchtdoop Warmeluchtballon.be.
zie onze helikoptersite. Onze grootste ballon is voor maximum 10/11 passagiers. Bij ons géén autobus-ballons met 15 20 passagiers dus, maar kleinere ballons geschikt voor veilige vaarten in deze streek. Iedere passagier is goed verzekerd en wij werken uitsluitend met piloten met veel ervaring en een professionele vergunning. U WIL RESERVEREN? Bel nu: 051 312 325. U mag gerust ook in de weekends of op feestdagen bellen, wij proberen zoveel mogelijk oproepen te beantwoorden. behalve natuurlijk als we gaan vliegen letterlijk zijn! ONZE WACHTTIJDEN zijn meestal erg kort, wilt U meevaren, bel ons, in de meeste gevallen kunnen wij iets organiseren op korte termijn omdat we verschillende ballons en piloten hebben. KORTOM, wij garanderen kwaliteit en waar voor Uw geld. Honderden passagiers per jaar varen met ons mee en ja hoor, wij hebben enkel tevreden klanten.
Opleiding ballonvaren theorie.
Door de lucht in de ballon minder frequent op te warmen met de brander koelt de lucht in de ballon af, de uitgezette lucht zal weer gaan krimpen, en daardoor wordt de dichtheid soortelijk gewicht van de lucht in de ballon hoger.

Contacteer ons