workshop fotografie         

Op zoek naar workshop fotografie?

Workshop Fotografie: Basis GC Elzenhof.
Home Activiteiten Workshop Fotografie: Basis. Workshop Fotografie: Basis. Sander de Wilde. Vind je fotografie leuk maar wil je meer uit je camera halen? Dan is deze serie van 6 intense en dynamische workshops echt iets voor jou. Geen droge theorie maar hands-on workshops, met telkens 2 weken tijd voor je opdrachten.
fotoworkshop
Fotografie Starling.
Kleurrijke zonsondergangen, strand en duinlandschappen, idyllische vissersdorpjes Noord-Frankrijk wacht je op voor deze niet-te-missen workshop landschapsfotografie. Workshop Jan-Van-Genten op Helgoland 2019. 12 mei 2019. Deze fotografie workshop naar Helgoland brengt je tot vlak bij Zeekoeten, Drieteenmeeuwen, Scholeksters, Eiders maar vooral honderden Jan-Van-Genten.
fotografie cursus amsterdam
Workshop fotografie Heilig Graf Turnhout.
De leerlingen van 4 BAK hebben zich bekwaamd in de kunsten van de fotografie. Onder begeleiding van Chris Van Calster en Peter Coupé hebben de leerlingen een workshop gevolgd aan het IKO in Hoogstraten. De leerlingen kregen een professionele initiatie van Sofie Nagels.
cursus fotografie voor beginners
Fotogeniek België.
De definitieve planning wordt echter pas vastgezet op 1 maart. Workshopkalender: hier een overzicht Indien een workshop volzet is kan je je inschrijven voor de reservelijst. Landschaps en natuurfotografie Schulensmeer april. Landschaps en natuurfotografie Haspengouw april. Landschaps en natuurfotografie Doode Bemde mei.
verkeerd getankt
WORKSHOPS Bedrijfsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, Oost-vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen.
Fotografie is kunst, visie, organisatie en techniek. Door actief deel te nemen aan deze workshops zal je zelf creatief en technisch gaan fotograferen. Wees verbaasd wat er allemaal mogelijk is met eenvoudige hulpmiddelen. Wij leren je de techniek, de instellingen en de weetjes die je fotos naar een hoger niveau zullen brengen. 1 ON 1 TRAINING. Wij geven hoofdzakelijk 1 on 1 trainingen. Deze persoonlijke aanpak geeft u de zekerheid dat de workshop 100% voor u geschikt is en dat wij het tempo van de lessen perfect op u aanpassen.
SEO Workshop
Resultaten BILL-workshop The Photographic I S.M.A.K.
Jentl De Vos. Ontdek hier de verbluffende resultaten van de workshop fotografie! 22 jongeren gaven hun eigen interpretatie van de The Photographic I Other Pictures tentoonstelling op BILL's' fotografieworkshop. Ook zin om je fotografieskills bij te schaven onder begeleiding van professionele fotografen?
M in actie: workshop fotografie.
M in actie: workshop fotografie. Ben jij een kunstliefhebber die graag de handen uit de mouwen steekt? Wil je graag zelf creëren, experimenteren en creatief aan de slag? Geen ervaring vereist voor deze donderdagavond activiteiten. Reserveer hier je plek per persoon voor de workshop fotografie.
Bedrijfsuitje Fotografieles, Workshop Fotografie als teambuilding, fotografieles-workshop-fotografie-als-teambuilding.
Met een groep collega's, familie of vrienden op een ontspannen en leerzame manier bezig zijn met fotografie? Deze workshop zit vol met tips over hoe je vakantiefoto's' nog mooier kunt maken. Wij bieden diverse voor jullie op maat gemaakte workshops digitale fotografie aan.
Object moved.

Contacteer ons