wat kost een ballonvaart voor 2 personen         

Zoeken naar wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Ballonvaren voor 2-personen met Airventure Ballooning. Cadeau VIP Ballonvaart formules voor 2-personen.
Ballonvaart voor 2 personen. Via Airventure Ballooning kan u ballonvaart formules boeken voor 2 personen. Onze luchtballon zal opstijgen in uw regio. Exclusieve VIP ballonvaarten voor 2 personen als cadeau of voor een speciale gelegenheid? Airventure Ballooning maakt het mogelijk!
schrijven
Ballonvaart 2 Personen Prive Luchtballon 2 Personen.
Ballonvaren met een 2 persoons prive luchtballon is wel zo leuk, u ballonvaart met uw eigen bekende in een mand! Vergeet niet een foto en/of film camera mee te nemen! De prijs voor een 2 persoons prive ballonvaart is: 325, pp. Boek hier uw Prive Ballonvaart voor 2 personen.
goosevpn.com
Boekingen en Prijzen wat kost een ballonvlucht met dreamflights Ballonvaren met Dreamflights.
Dit arrangement is uitermate geschikt voor een huwelijksaanzoek, andere bijzondere gelegenheid of om net wat extra van je droomvlucht te genieten! Vip ballonvaart vanuit Joure met t Gasthuys menu voor 2 personen 65500, all in. Je kunt telefonisch, schriftelijk, per e-mail of online reserveren.
Daniel Houle
Wat kost een luchtballonvaart Kostprijs van een ballonvaart.
650 voor 2 personen. 750 voor 3 personen. 850 voor 4 personen. 950 voor 5 personen. 1050 voor 6 personen. Bij deze formule zit je alleen in de ballonmand, kies je zelf de opstijglocatie en is de afwerking luxueuzer! cadeaubon is verpakt in een origineel metalen doosje en kan naar u opgestuurd worden met de post of afgehaald worden bij Madou ballonvaarten! Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Wat kan u verwachten wanneer u kiest voor Madou Ballonvaarten?
Vip ballonvaarten voor 2 personen, 3 personen, 4 personen, 5 personen in één luchtballon. Up Ballooning ballonvaarten luchtballonvaart luchtdopen cadeaubons Geschenk prijs.
Ook voor privé ballonvaarten, vip vaarten met 2, 3, 4 personen kan u bij ons terecht. Wil je iets speciaals doen als huwelijksaanzoek, voor Valentijn, een verjaardag dan is een privé ballonvaart wel een goed idee! Wat mag je verwachten.:
Prijs van een luchtballonvaart ballonvaart kostprijs.
Hieronder kan u de prijs voor een ballonvaart in West-Vlaanderen terugvinden, voor boekingen met meerdere personen. Het is zelfs mogelijk om exclusief enkel met 2 personen in een luchtballon plaats te nemen bijvoorbeeld voor een huwelijksaanzoek, Valentijn. 1, 2, 3 of 4 passagiers.
VIP-ballonvaart voor 2 of 3 personen Privé ballonvaarten.
Kies dan voor de VIP-ballonvaart. Dit is onze kleinste maat en geschikt voor 2 tot 3 personen. Een écht schot in de roos als valentijnscadeau, huwelijksaanzoek of als je gewoon wat meer behoefte hebt aan privacy. Om het nog exclusiever te maken is een deur-tot-deur service een optie.
Ballonvaart prijs kostprijs luchtdoop Warmeluchtballon.be.
Wij beschikken over diverse eigen luchtballonnen supersnelle service, zonder lange wachttijden. Iedere luchtballonvaart is voor ons een VIP ballonvaart, dezelfde lange vaart, service en après ballooning voor IEDEREEN! Wat we afspreken doen we, gegarandeerd! Geen valse beloftes. Onze ballonvaart prijzen.: prijs per passagier, verzekering, brandstoftoeslag, BTW, kortom alles inbegrepen: Prijzen. Kinderen tussen 7-12 jaar.: Boeking vanaf 3 passagiers.: Boeking 1 of 2 passagiers.:
Ballonvaart 2 personen huwelijksaanzoek valentijn luchtdoop incentives.
Bij dit soort luchtballonvaart zijn de twee personen de enige passagiers aan boord: buiten jullie en de privépiloot zijn er geen andere personen die meevliegen! Wij bieden ook niet-exculsieve ballonvaarten aan voor 2 personen: hierbij maakt u samen met andere passagiers een ballonvaart, met een vaste opstijgplaats in Oost of West-Vlaanderen.

Contacteer ons